Server.sk Auto Fit Kino Music Tech Zľava Môj Bazár Job Reality Fórum Súťaž Foto Počasie PR správy

Dnes je 20. júla 2018, meniny má a zajtra
Aktuálny čas:

Sušenie – konzervácia, ktorá nezničí enzýmy a vitamíny

Fotografia
Viola
pred rokom
Okrem zavárania existuje mnoho spôsobov konzervovania potravín. Medzi najčastejšie patrí sušenie. Ak sušíme pri teplote cca 42 stupňov, zachovávame v potrave všetky enzýmy a vitamíny. Odkaz na článok: http://fit.server.sk/vitaminy/susenie-konzervacia-ktora-neznici-enzymy-a-vitamin/

Zbytočné reči a nič konkrétne. Ako dlho, pri akej teplote?

 




Na diskusiu ešte nikto nereagoval!
Buď prvý a pridaj príspevok, reaguj slušne na diskusiu.


 


Tvoje meno / prezývka:

Komentár:


 

Ďalšie podobné diskusie

Unavená pleť - tipy a triky0 Lalala pred 2 mesiacmi
Nepodceňujte syndróm suchého oka0 Zuzana pred 5 mesiacmi
Thalia – Primera Fila0 Peter pred pol rokom
Ako za starých čias - doslova34 Anonym pred rokom
Batman - návrat klasiky34 Anonym pred rokom
Muži v čiernom30 Anonym pred rokom
Lovci väzňov34 Anonym pred rokom
Las Vegas: Kasíno34 Anonym pred rokom

Potrebuješ sa niečo opýtať? Pridaj svoj príspevok do diskusie.
NOVINKA! Emma Drobná - You should know
Debutový štúdiový album nahrala Emma Drobná v spolupráci s produkčným tímom Creative Music House.
NOVINKA! Emma Drobná - You should know