Server.sk Auto Fit Kino Music Tech Zľava Môj Bazár Job Reality Fórum Súťaž Foto Počasie PR správy

Dnes je 18. januára 2019, meniny má a zajtra
Aktuálny čas:

Sušenie – konzervácia, ktorá nezničí enzýmy a vitamíny

Fotografia
Viola
pred rokom
Okrem zavárania existuje mnoho spôsobov konzervovania potravín. Medzi najčastejšie patrí sušenie. Ak sušíme pri teplote cca 42 stupňov, zachovávame v potrave všetky enzýmy a vitamíny. Odkaz na článok: http://fit.server.sk/vitaminy/susenie-konzervacia-ktora-neznici-enzymy-a-vitamin/

Zbytočné reči a nič konkrétne. Ako dlho, pri akej teplote?

 




Na diskusiu ešte nikto nereagoval!
Buď prvý a pridaj príspevok, reaguj slušne na diskusiu.


 


Tvoje meno / prezývka:

Komentár:


 

Ďalšie podobné diskusie

Šťavnaté uhorky0 Anonym pred 3 dňami
Petr Hapka – Pozdní sběr0 Anonym pred 4 dňami
Dermatologické problémy0 Sia pred 29 dňami
Klavír - história vzniku a vývoja0 Anonym pred 2 mesiacmi
Hry o život - The Hunger Games0 Anonym pred 2 mesiacmi
Gersonova terapia0 Anonym pred 2 mesiacmi

Potrebuješ sa niečo opýtať? Pridaj svoj príspevok do diskusie.
NOVINKA! Emma Drobná - You should know
Debutový štúdiový album nahrala Emma Drobná v spolupráci s produkčným tímom Creative Music House.
NOVINKA! Emma Drobná - You should know