Zbitočne sa nezhadzujte ,lebo aj tak to nikomu nepomôže,len si tu pohladka svoje EGO. Mam na mysli autora toho članku. Niesom hoden sudiť ani to nechcem robiť ,no čo urobiť chcem, je to, že Vas chcem upozorniť,že historia s opakuje do tej dobi,do kedy sa nezmeni,neobrati k bohu ,to je jeden z Božích zakonov, tým chcem len upozorniť na to, čo je tu napisane že svetlonoš je v podstate satan. To už koho mohlo napadnuť... ? Tak len toho ,kto je tak ovplivnený nedôverou a negativitou,a chcel by vyniknuť aj za každu cenu aj za cenu toho že sa zhovadi.. Je mi len ľuto takých ako ste vy lebo robite len to,čo viete. Nedate si ani len trochu vysvetliť aj tu pozitivnejšiu pričinu,prečo to ten Ivo vlastne robi,... Je hovadske si myslieť ,že môže byť až taky cinik ,že to všetko,čo ma na stranke robil len skz peniaze a svoj užitok. Ten kto si to mysli je ochudobňovany na toľko,že si stym nevie poradiť a aspoň niečo napíše aby vyzdvihol svoje EGO voči ostatním.Zamyslite sa nad odkazom ,ktorý tu nechal Ivo Benda a uvidite že nepišem hluposti a že to nemysli s nami zle ale naopak.. Ako sa môže taky človek ako je Ivo vôbec citiť voči ostatním...? Netrufam si predstaviť a nechcel by som byť v jeho koži. To je všetko k autoroovy...